BejelentésSHIREIZM
♡ Live your life be free ♡

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:

„Nem elég a jóra vágyni... de tenni, tenni kell!”
Volt egyszer egy csoport béka, akik versenyezni akartak. A feladat az volt, hogy egy magas toronyba kellett feljutni. Sok néző gyűlt össze, hogy figyeljék a versenyt. Elkezdődött a küzdelem, de a nézők közül senki nem hitt abban, hogy akár csak egy békának is sikerülni fog feljutni a torony csúcsára. Ilyeneket mondogattak: "Oh, de fárasztó!!!" "Sosem fognak feljutni!" "Semmiképpen nem sikerülhet, a torony túl magas!"
A békák elkedvetlenedtek, egyesek kezdtek lemaradozni, de néhányan mentek tovább. Egyes nézők pedig csak tovább kiabáltak: "Ez túl fárasztó! Senki nem fog feljutni!" Így aztán egyre több béka meg is gondolta magát és visszafordult. Csak egyetlen béka haladt tovább kitartóan, ő egyáltalán nem akarta feladni!
Végül mindegyikük feladta, azt az egy békát kivéve, aki hatalmas ambícióval és kitartással egyedül jutott fel a torony csúcsára! Akkor a többi béka és a nézők is meg akarták tudni, hogyan sikerült neki az, amit mindannyian lehetetlennek hittek. Egy néző odament a békához és megkérdezte, hogyan volt annyi ereje, hogy feljusson a csúcsra.
Ekkor derült ki, hogy a győztes béka SÜKET volt !!!
A tanulság? Sose hallgass azokra az emberekre akik mindig negatívok és pesszimisták, mert ők elrabolják a legszebb vágyaidat és reményeidet, amiket a lelkedben hordozol! Gondolj mindig a szavak erejére, mert bármit hallasz vagy olvasol, befolyásolja tetteidet!
Tehát: LÉGY MINDIG OPTIMISTA!
És leginkább: Légy egyszerűen SÜKET, ha valaki azt mondja, hogy nem tudod megvalósítani álmaidat!
Gondold ezt: BÁRMI SIKERÜLHET, HA IGAZÁN AKAROD!

゚。♡。゚♫゚。♡。゚♪゚。♡。゚♫゚。♡。゚♪゚。♡。゚♫゚。♡。゚♪゚。♡。゚♫゚。♡。゚♪゚。♡。゚♫゚。♡。゚♪゚。♡。゚

Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!